Mariage Fest

Logo Mariage

Aș vrea să vă împărtășesc și vouă, pe scurt, ce a însemnat Târgul Mariage Fest pentru noi, ca echipa foto video, cu bune cu rele, au fost și câteva lucruri amuzante, cel puțin așa le consider eu, deci, într-o altă ordine de idei, luați-va ceva de ronțăit, așezați-vă comod și spor la citit.

Țin minte că de când am început să lucrez cu prietenul meu Teddy, în fiecare an ne întrebam dacă sa participăm la vreun târg de nunți sau să rămanem la ceea ce face toată lumea. Răspunsul era unul destul de complicat: -„Hmmmmm…..și dacăăăăăă…..saaaaaau……dar mai bineeeee….”. De aceea, anul trecut ne-am luat inimile în dinți și ne-am zis amândoi: -„Băăhh…Acum o facem, este momentul! Ce se poate întampla?! Să pierdem niște bani si ceva timp din viața noastra (pe care oricum nu prea îl avem) și măcar vom vedea cum stă treaba.”

Zis și facut, primul lucru am pus mâna pe telefon și am contactat unul din cei 3 organizatori ce se ocupau de expozanți. Am înțeles ceea ce trebuia sa facem, un contract să ne alegem dimensiunea standului și locația acestuia. Fiind la început, nu am vrut să ne aruncăm la un spațiu foarte mare așa că am optat pentru minimul de 4m2 adică 2 ori 2 metri. Ce mai era de făcut, doar să așteptăm să vină luna octombrie 2021, când avea să fie târgul.

Ușor de zis, greu de făcut. Mai erau o groază de lucruri de pus la punct pentru stand. Cum va arăta? Cum se va numi? Ce culori alegem? Cum și de unde să o apucăm? Mai trebuia să venim și cu niște oferte….Mda….Am zis, acum te-ai băgat în horă, joacă!  Am stat câteva zile să ne gândim, ne apucăm amândoi de treabă, oferte, idei, fă aia, fă ailaltă și tot așa, termenul ne presa și ce să vezi? Înainte cu 10 zile de târg restricții pentru evenimente, târguri etc. datorită pandemiei. Hmmmm… ce facem?! Organizatorii ne asigurau că totul va fi bine, târgul se va ține si vor veni oameni, pe de altă parte, noi ne gândeam că fiind restricții și vremurile sunt cum sunt, nu credeam ca vor veni atat de mulți oameni la un astfel de eveniment. Prin urmare, am reușit să amânăm prezența noastră și să încercăm să participăm la următoarea ediție din ianuarie 2022.

Vine anul 2022 cu multe promisiuni, un început greoi, parcă ne dezmorțeam cu toții după un lung somn de 2 ani, vine ediția din ianuarie a târgului, la care nu putem participa din motive personale, însă o ediție de succes din ce am auzit și ne hotărâm ca în martie 2022 participăm orice ar fi. Restricțiile se ridicau, totul revenea la normal.

SmartSelect 20220402 093851 Gallery
Primele idei despre aspectul standului

Totul bun până aici, dacă aș fi fost o persoană normală, însă am fixurile mele, și totul trebuie să fie la dungă. Așa că a trebuit să ne apucăm să facem materiale promoționale, flayere, mape, oferte, clipuri etc. Am făcut chiar o schiță 3D a standului pentru a ne da seama cum înghesuim noi toate ideile noastre în 4m2.

Vine și prima zi a expoziției, zi care după părerea mea a fost mai mult de acomodare, având în vedere că era vineri iar marea majoritate a oamenilor erau încă la serviciu, mi-am zis să îmi arunc și eu câte un ochi la alte standuri din aceeași breaslă. Am reusit să dăm și un interviu pentru Prima TV, ziua decurge liniștit și normal până la final.

Primul interviu oferit celor de la PrimaTV

Ziua 2, zi de care bănuiam ca va fi una aglomerată având în vedere că era sâmbătă, însă nu îmi imaginam că va fi atât de multă lume. Am avut și ghinionul să rămân singur la stand pentru câteva ore, însă m-am descurcat cu brio până a venit si colegul meu Teddy. Foarte multe cupluri tinere care speră să găsească rochii, costume, verighete s.a. 

277465482 7200720639970331 913570330544193339 n
Standul Victor Foto Video surprins de FOTOexperience

O zi foarte aglomerată, însă productivă, am legat câteva prietenii, am cunoscut mulți oameni cu interes foarte mare pentru ofertele noastre, în special pentru albumele fotocarte oferite bonus în pachetele foto video. Ziua se încheie cu succes chiar daca pe la începutul acesteia părea că timpul se dilatase.

Vine și ziua 3, duminică, oboseala, stresul, vorbitul întruna cu potențialii clienți, încep să iși pună amprenta. Nu ne dăm batuți, îî dăm înainte. Unde mai pui că în ziua respectivă aveam de fotografiat și un botez, mi-am zis: „Dacă reușesc să trec de ziua asta fără să adorm, totul va fi bine”. 

Al 2 lea interviu oferit celor de la OBSERVATOR (minutul 2.00)

Târgul se desfășura în regulă, fără nici o problemă și cu multă voie bună. Se pare că oferim și al doilea interviu de data aceasta pentru Observator (Antena). Oamenii devin din ce în ce mai presați de timpul pe care îl mai aveau la dispoziție până la finalul târgului.

20220327 120139

Suntem chemați toți expozanții să ne prezentăm în fața scenei pentru o poză de grup, iar odată cu asta se pare că s-a terminat ediția de primăvara a târgului Mariage Fest.

277423045 7196782047030857 6918447502869348338 n
277462702 7196781907030871 4373054510607548107 n

Din punctul nostru de vedere totul a fost o experieță extraordinară. De la cunoscut oameni noi, creat legături noi până la promovarea afacerii, printre cei care ne-au vizitat.
Totodată cei care ne-au vizitat standul au fost impresionați de calitatea fotografiilor și videoclipurilor, albumele care au fost atracția standului și ofertele transparente și accesibile.
Abia așteptăm să vă întâmpinăm în următoarea ediție cu noi surprize.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 gânduri despre “Mariage Fest”